20091218

1.20 Οι Άνεμοι του Κύριου

Καλούνται «Άνεμοι του Κύριου» επειδή έχει αποσύρει την Εύνοιά Του και έχει αφήσει σκόπιμα το κακό ελεύθερο να καθυποτάξει τις ψυχές και να τις οδηγήσει εκεί όπου είναι γραπτό ότι πρέπει να πάνε.
Οι Άνεμοι του Κύριου είναι οι φυσικές καταστροφές που λαμβάνουν μέρος σε ευρεία κλίμακα, και αφήνουν πολλά ανθρώπινα θύματα.
Όταν συμβαίνει μια τέτοια καταστροφή, οι άνθρωποι την αποκαλούν συνήθως «Η οργή του Θεού». Ο Θεός, εντούτοις, ουδέποτε θυμώνει ή παίρνει εκδίκηση. Αυτή η έκφραση έχει μια βαθύτερη έννοια. Όταν το Κακό εξαπλώνεται σε μεγάλο εύρος στον κόσμο, μπορεί να εξαγνιστεί μόνο με μια μεγάλη καταστροφή, η οποία καθαρίζει ολόκληρη την μολυσμένη περιοχή.

Καλούμε «Ανέμους του Κύριου» τις δυνάμεις του Κακού που βιάζονται να εκτελέσουν τη συνηθισμένη τους εργασία, καταστρέφοντας τον οποιονδήποτε πέσει στα δίχτυα τους.

Αυτοί οι άνεμοι φωλιάζουν εντός του πνεύματος αυτών που έλκονται από τον Πονηρό. Τους απομακρύνει ολοκληρωτικά από τη σωστή οδό. Δεν έχουν κανέναν οίκτο και αγνοούν όποιον μπαίνει σε πειρασμό ο οποίος βρίσκεται ένοχος από το Κύριο.
Η διαφορά στην ποιότητα μεταξύ των διάφορων οντοτήτων μπορεί εύκολα να διαπιστωθεί από τον Πνευματικό Κόσμο, που του επιτρέπεται να διακρίνει αλάνθαστα μεταξύ της ανταμοιβής και της τιμωρίας.

Εξ ανάγκης όλες οι αντιφάσεις προέρχονται από τον Ουρανό, επομένως ο άνθρωπος ως ελεύθερη οντότητα σφυρηλατείτα σύμφωνα με τις επιλογές που τον έλκουν.
Είναι αδύνατο να αποφευχθούν όλα όσα έλκουν τους Ανέμους. Αυτό είναι ανθρώπινο, αλλά ο άνθρωπο έχει τη δυνατότητα να κρατά αποστάσεις από τις έλξεις που βλάπτουν τους συνανθρώπους του.

Όταν οι αμαρτίες των ανθρώπων υπερβαίνουν το όριο, ο Κύριος αφαιρεί την εύνοιά Του από αυτούς τους ανθρώπους και οι δυνάμεις του κακού βρίσκουν την ευκαιρία να ενεργήσουν με μένος.
Αυτές οι δυνάμεις εκφράζονται ως φυσικές καταστροφές και οδηγούνται από τις αόρατες δυνάμεις των κακών πνευμάτων, τα οποία δεν έχουν κανένα έλεος για κανένα.
Όταν αναλαμβάνουν το στόχο τους, δεν σταματούν έως ότου η καταστροφή είναι ολοκληρωτική.
Μέσω των ανέμων, το Κακό εξολοθρεύει εκείνους που έχουν περιέλθει στα δίχτυα του. Ο Κύριος επιτρέπει αυτήν την παρέμβαση για τη σωτηρία πολλών και για την υποδειγματική τιμωρία των αμαρτωλών.

Όταν μια τέτοια καταστροφή πραγματοποιείται, είναι λογικό μερικοί αθώοι άνθρωποι επίσης επηρεάζονται, διότι δεν μπορεί να προστατευθούν οι πάντες.
Αυτοί οι άνθρωποι θα επιστρέψουν στη γη με ποιο ευνοϊκούς όρους. Θα παραμείνουν εντούτοις οι ένοχοι στο σκότος, έως ότου μετανιώσουν για τις πράξεις τους και έπειτα να επιστρέψουν στη γη σε πολύ άθλιες συνθήκες, ως δειλοί και ανίκανοι να προκαλέσουν κακό.
Το υποσυνείδητό τους θα αποτυπώσει τις φρικτές εικόνες της θείας τιμωρίας τους.

Στους χρόνους μας, πολλά εγκληματικά στοιχεία έχουν συσσωρετεί στη γη. Αυτά τα κακοποιά στοιχεία είναι οργανωμένα με τέτοιο αποδοτικό τρόπο, ώστε καμία γήινη δύναμη δεν μπορεί να τα ανατρέψει. Κατά συνέπεια, οι Άνεμοι του Κυρίου θα λάβουν δράση για να εκκαθαριστούν.

Ο Θεός δεν τιμωρεί προκειμένου να τιμωρηθεί η κακή πράξη, όπως συμβαίνει στη γη. Τιμωρεί προκειμένου να ανυψωθεί η ψυχή. Οι οντότητες τιμωρούν τους εαυτούς των.
Όταν η τιμωρία είναι συλλογική, η προστασία Του για το σύνολο, λειτουργεί εντός των Νόμων Του, χαλαρώνει και παύει, έτσι ώστε ο Πονηρός να λύσει τους ανέμους του.

Οι άνεμοι του Θεού διαιρούνται σε πολλές κατηγορίες. Μπορούν να είναι ισχυροί, μέτριοι και ήπιοι.
Οι διαταγές παραλαμβάνονται από την έδρα του Πονηρού και εφαρμόζονται αμέσως.
Σε μια στιγμή μπορούν να καταστρέψουν χιλιάδες τετραγωνικά χιλιόμετρα.
Πολλοί οπαδοί λένε «όταν ο Θεός είναι θυμωμένος, φεύγει μακριά από τον τόπο του θυμού του». Δεν είναι ο Κύριος που αφήνει ελεύθερους τους Ανέμους Του, αλλά η έδρα του Πονηρού, σύμφωνα με την κλίμακα των ανθρώπων που λοξοδρομούν.

Ο στόχος δεν είναι να ελευθερωθούν οι άνεμοι, επειδή κανένας δεν μπορεί να τους σταματήσει.
Όλα είναι άσκοπα όταν σαλπίσουν οι Άνεμοι την έναρξη της καταστροφής.
Δεν υπάρχει κανένας οίκτος, έτσι μπορείτε να κατανοήσετε ότι οι άνεμοι είναι φοβερά όπλα του κακού.
Η μεταμέλεια μετατρέπεται σε κραυγή μέσα στην έρημο.

Μην προκαλέσετε τους Ανέμους του Κυρίου, διότι δεν έχουν αντίληψη της καταστροφής έως ότου ισοπεδωθούν και αχρηστευθούν τα πάντα.
Ο Θεός ας σας προστατεύει από τους Ανέμους, ο θρήνος θα γίνει οδύνη και η θλίψη θρήνος. Οι Άνεμοι του Κυρίου ανήκουν στον Πονηρό, ο οποίος ψάχνει μια ευκαιρία για να καταβάλλει τα θύματά του.
Δεν υπάρχει πιο τρομακτικό όπλο από αυτούς τους Ανέμους. Όλοι οι τύποι των καταστροφών συμπεριλαμβάνονται σε τους.

Μην τους επιθυμήστε ακόμη και για τους εχθρούς σας. Δεν υπάρχει καμία καταστρεπτική δύναμη που μπορεί να συγκριθεί με αυτούς του Ανέμους. Όταν οι άνεμοι στέλνονται, κανένας δεν μπορεί να αντισταθεί σε αυτούς.
Σκεφτείτε τι πρόκειται να συμβεί εάν όλοι οι Άνεμοι πέσουν σε ένα συγκεκριμένο μέρος της γης.

Οι Νόμοι του Κυρίου είναι πολύ ευαίσθητοι και λειτουργούν αυτόματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: