20091203

Εισαγωγή


Ο άνθρωπος έχει χάσει τον προσανατολισμό του.
Δεν γνωρίζει ποιος είναι, από που ήρθε και που πάει.
Έχει κατακλυστεί από θρησκείες, δόγματα, ομάδες, σέκτες και κάθε λογής θεωρίες επιτηδείων που αντί να τον φωτίζουν, τον συσκοτίζουν περισσότερο και τον οδηγούν στην απελπισία και την απόγνωση.

Ο άνθρωπος δεν έχει ανάγκη ούτε από νέες θρησκείες, ούτε από νέα δόγματα.
Έχει όμως την ανάγκη να μάθει την Αλήθεια.
Την αλήθεια για το ποιος είναι, τι είναι, ποιος είναι ο σκοπός της ζωής και που βαίνει.

Είναι βολικό να πιστεύει ο καθένας ότι ζει μια ζωή και ο μόνος σκοπός του είναι να δουλεύει, να προσπαθεί να κάνει περιουσία και να πεθάνει με δόξα.
Έτσι έχει γαλουχηθεί και συνεχίζει εκπαιδεύεται από τα διάφορα συστήματα που τον θέλουν υποχείριο και άβουλο.

Όσοι έχουν Θείον Φως μέσα τους αντιλαμβάνονται ότι έχουν κάποιο σκοπό στο γήινο βίο τους και ότι δεν βρίσκεται η ευτυχία μέσα στην ύλη, όμως είναι δύσκολο να γνωρίσουν ποιος είναι αυτός ο σκοπός και προσπαθούν, όταν έρθουν σε επαφή με κάποια εναλλακτική ιδέα, να βρουν εντός αυτής αυτό που δεν μπορούν να βρουν εντός της κοινωνίας, αλλά και στα πνευματικά μέσα αυτής, όπως είναι η εκκλησία, η διανόηση κ.τ.λ.
Τα περισσότερα όμως θρησκευτικο-φιλοσοφικά συστήματα και ομάδες, αντί να φωτίζουν τον άνθρωπο τον συσκοτίζουν και τον οδηγούν στον όλεθρο, διότι το μόνο μέλημα αυτών είναι να γεμίσουν τα θυλάκια τους με χρήμα, αλλά και να αποκτήσουν δόξα, φήμη και μέλη.

Οι καιροί είναι δύσκολοι και όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι το κακό έχει φθάσει στο Ζενίθ του.
Ο Κύριος πάντοτε προσέφερε τη βοήθειά του στους ανθρώπους για να βρουν την πορεία που πρέπει να ακολουθήσουν, ώστε να εξυπηρετήσουν το σκοπό της υπάρξεώς τους και εν συνεχεία τον σκοπό της Δημιουργίας.

Όσο κι αν φαίνεται περίεργο και δυσκολοχώνευτο, ο Ουρανός ανέκαθεν επικοινωνούσε άμεσα με το ανθρώπινο γένος και καθοδηγούσε αυτό.
Έτσι σε κάθε θρησκεία και σε κάθε φυλή του ανθρωπίνου γένους, υπήρξαν και υπάρχουν προφητείες, αλλά και κείμενα που υπαγορεύτηκαν δια της Θείας Φώτισης, σε απλούς ανθρώπους, οι οποίοι με τη σειρά τους μετέφεραν αυτά στο ανθρώπινο γένος, ως θρησκευτικά ή ως απόκρυφα, ή μυστικιστικά κ.τ.λ.

Είναι ένα μέσο επικοινωνίας του Θείου που δεν αποκαλύπτεται για πρώτη φορά, όμως για πρώτη φορά δίδονται τα κείμενα αυτά όπως υπαγορεύτηκαν από τον Ουρανό προς το ανθρώπινο γένος, όχι με το πέπλο της θρησκείας, αλλά ακάλυπτα και αμόλυντα, απευθυνόμενα σε όλες τις θρησκείες και τις φυλές και τους ανθρώπους της γης, ώστε ο άνθρωπος να μάθει την Αλήθεια ως έχει, χωρίς να εξυπηρετούνται οικονομικοί σκοποί και θρησκευτικά συμφέροντα και ομάδες ανθρώπων και όμιλοι και οτιδήποτε εξυπηρετεί το ανθρώπινο συμφέρον ή τον ανθρώπινο εγωισμό.

Τα κείμενα αυτά υπαγορεύτηκαν από Πατέρες και Ανώτερες Οντότητες του Πνευματικού Κόσμου, αυτού του κόσμου που αποκαλούμε εμείς οι γήινοι Ουράνια Βασιλεία και δίδονται στην ανθρωπότητα για να αφυπνιστεί, να ακολουθήσει την σωστή οδό και να ανυψωθούν οι ψυχές των ανθρώπων στο γήινο πεδίο, μέχρις συντέλειας του κόσμου.

Στα κείμενα αυτά θα δείτε την πορεία του ανθρώπου από το μηδέν μέχρι το άπειρο, αλλά και ολόκληρο το σκοπό της Δημιουργίας. Είναι η Αποκάλυψη της Αλήθειας μέχρι συντέλειας του κόσμου.

Για όσους τους ενδιαφέρει να μάθουν την αλήθεια και να ακολουθήσουν την οδό της αγάπης, της δικαιοσύνης και της ισοτιμίας, θα πρέπει να ανοίξουν το νου τους, να αφήσουν στο πλάι τα δόγματα και τους φανατισμούς και να αφήσουν την λογική και την καρδιά τους να αποφασίσει για την αλήθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: